Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dan Bilzerian, Kripto Para Piyasasına Geri Dönüyor

Sosyal medyanın en büyük fenomenlerinden biri olan ve tartışmalı hayatı sebebiyle herkesin ismini ağzından düşürmediği ve bir ünlü web sitesince Instagram’ın en popüler insanı olarak tanımlanan Dan Bilzerian, bir açıklama yaparak kripto para piyasasına yatırım yapmayı düşündüğünü belirtti.

Toplam serveti 100 milyon doların üzerinde olan Bilzerian,  yaptığı açıklama ile kripto para piyasasına geri dönüş sinyali verirken, Bilzerian’ın bu açıklaması da, kripto para piyasalarının toparlanmaya başladığı yönünde bir kanıt olarak değerlendirildi.

Aralık 2017’de yakaladığı 20 bin dolarlık seviyenin ardından düşüş trendine geçen Bitcoin, Nisan ayının başı ile birlikte toparlanmaya başlamış ve Aralık 2017’den bu yana ilk kez iki hafta üst üste, fiyat arttırmayı, geçen hafta sonunda başarmıştı.

Kripto para piyasasında daha önce de yer alan Bilzerian, son olarak Mayıs ayında bir açıklama yaparak, şunları söylemişti:

”Gerçekten bunların bir anda fırlamasına tanıklık etmek tam bir çılgınlık. Sanki Super Bowl maçına ya da başka bir şeye bahis yapmışım gibi geliyor.”

Bilzerian, daha sonra da elindeki kripto para portföyünü takipçileri ile paylaşarak yüzde 50 Bitcoin, yüzde 25 Ethereum, yüzde 15 Monero ve yüzde 10 Bitcoin Cash tuttuğunu belirtmişti.

Ünlü Ailelerin Piyasaya Akımı Sürüyor

Sadece Bilzerian ve ailesi değil, son dönemde geleneksel ekonomi piyasalarının birçok ünlü ismi de, kripto para piyasasına yatırım yapmaya devam ediyor. Son olarak George Soros’un da Bitcoin yatırımı yapacağı belirtilmiş ve birçok otorite bu gelişmelerin 2018 sonunda Bitcoin fiyatını iyice yukarılara çıkaracağını iddia etmişti.

Birçok otorite Bitcoin’in yıl sonu tahmini için 20 bin ila 100 bin dolar arasını hedef gösterirken, sektörün önde gelen isimleri Tim Draper ve John Mc Afee de 2022’de Bitcoin fiyatı için sırasıyla 250 bin dolar ve 1 milyon dolar seviyelerini ön görmüştü.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment