Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dan Bilzerian Kripto Paralarını İfşa Etti

Ermeni Wall Street devralma uzmanı Paul Bilzerian’ın oğlu Dan Bilzerian, geçtiğimiz günlerde Twitter üzerinden Kripto Para portföyünün dağılımını ifşa etti. Açıklamada sahip olduğu koinlerin yüzdelerini belirtti ancak portföyünün yüzde kaçının Kripto paralarda olduğunu açıklamadı.

Daha önce de iftiraya uğrayan poker oyuncusu yakın zaman önce çeşitli olaylar yüzünden haberlere çıktı, ancak Kripto para hisselerinin açıklanması piyasanın yaygın bir şekilde benimsendiğini gösteriyor.

Diğer Spekülasyonlar

Bitcoin‘in fiyatı kısa süre önce yükselip 8,000 doların üzerine çıktı ve genel Kripto piyasa değeri 145 milyar doları aştı. Bu sebeple piyasanın doğası göz önüne alındığında, bu haber çok da şaşırtıcı değil.

Yakın zamanda Tom Lee‘nin, Bitcoin’i cari fiyatlarla satın alma öngörüsü ve yatırımcı Mark Yusko (kısa bir süre önce 400.000 $ ‘lık uzun vadeli bir tahminde bulundu) tarafından yapılan devamlılık gösteren yükseliş yorumu, ana pazarın büyüdüğüne işaret etti. Chicago Ticaret Borsası‘na (CME) Bitcoin vadeli işlemlerin eklenmesi ile de büyüme devam edecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment