Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dan Nathan, Bitcoin’in Performansı Eleştiren Kişilere Çok Ağır Yüklendi

Ana akım medyanın şu anda en önemli konularından biri, tahmin edebileceğiniz üzere Bitcoin’in performansı, fiyatları, artıp düşüşü… Gerek ülkemizde gerekse de dünya genelinde çok sayıda ünlü kanal da, bu konuya geniş yer ayırırken; Amerika’da yayın yapan önemli ekonomi kanalı CNBC’de de bu durum tartışıldı.

Dün gerçekleşen programda yaşanan tartışma esnasında, Evercore firmasında çalışan ünlü bilgisayarcı Rich Ross, Bitcoin’in performansını eleştrince, programdaki konuklardan olan ve Bitcoin’in geçmişinde büyük emekleri olan Dan Nathan adeta çıldırdı.

Ross, Bitcoin almanın yapılacak en yanlış yatırımlardan biri olacağını söylerken, fiyatlarındaki uçuculuğun da bunun en büyük kanıtı olduğunu söyledi. Aynı zamanda geleneksel borsadaki şirketlerin çok daha güzel getirileri olduğunun altını çizen Ross, örnek olarak da Boeing’in 2016’dan bu yana %200 büyümesini gösterdi.

Ancak bu örnek verildikten sonra konuyla ilgili Rich Ross’a dönen Dan Nathan, çok sert konuştu. Bitcoin’in sadece 2017 yılı özelinde %1000 kazandığını hatırlatan Nathan, Ross’un bunu söylememesini işin kolayına kaçmak olarak tanımladı.

Ross, daha sonra Nathan’a yanıldığını ve kendisini bu şekilde nitelemesinin doğru olmadığını söylerken, olay karşısında bir hayli sinirlenen Dan Nathan, Russ’a:

”Dostum, benim bu şirket için neler yaptığımı ve neleri göze aldığımı bilmiyorsun. Geçirdiğimiz zorluklar hakkında hiçbir fikrin yok ve burada oturmuş konuşuyorsun. Lütfen işine bak.” dedi.

Ardından program, Fast Money‘nin Bitcoin raporlamalarına ilginç yaklaşımını konu alarak devam etti. Aralık ayında, planını değiştirip Bitcoin Cash ile çalışmaya başlamış ve bu alt koinin fiyatlarında ciddi artış yaşanmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment