Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dash, ABD’li Ünlü E-Ticaret Sitesi Rewards.com ile Anlaştı – Kullanıcılar Dash ile Alışveriş Yapabilecek

24 Mayıs tarihinde yapılan bir basın açıklamasına göre, Dash, Rewards.com isimli online alışveriş sitesi ile yeni bir ortaklığa imza attı. Bu haber ile birlikte kullanıcılar siparişleri üzerinden Dash elde etmekle kalmayacak, aynı zamanda Dash kullanarak Rewards.com üzerinden alışveriş yapabilecekler.

Ancak Dash kullanarak ödeme yapma opsiyonu bu yılın dördüncü çeyreğinden itibaren devreye girecek. Gelen bu yeni haber Dash’i Rewards.com üzerinden alışveriş yapmayı sağlayan ilk kripto para birimi haline getiriyor.

Rewards.com ABD temelli popüler bir alışveriş sitesi. Sitenin bu kadar popüler olmasının sebebi ise kullanıcıların platform üzerinden yaptıkları alışverişlerin belli yüzdesi oranında geri para kazanmalarına imkan vermesi. Sitede yaklaşık olarak 100.000.000 ürün var ve buna ek olarak 700’ün üzerinde restoran, perakende mağazası, eğlence sektörü, seyahat ve daha bir çok sektör ile anlaşması olup kullanıcılarına buradan alışveriş yapmaları karşılığında RWRD tokeni de sunuyor. Elde edilen bu tokenler daha sonra siteden alışveriş yapmak için kullanılabiliyor.

Dash kripto para birimi e-ticaret ve ödeme odaklı bir ürün olmanın yanı sıra toplam piyasa hacmine göre sürekli olarak ilk 15 içerisinde yer almayı da başarıyor. Dash günlük problemlere güvenli ve merkeziyetsiz finansal çözümler sunan nadir platformlardan bir tanesi.

Rewards.com CEO’su ve kurucu ortağı Todd Rowan yaptığı detaylı bir röportajda şunları belirtti:

”Bu ortaklığın en etkileyici yönlerinden birisi de bizim insanlara tehdit unsuru oluşturmayan bir şekilde kripto parayı tanıtıyor olmamız.”

Kazanılan ödüllerin sistem içerisinde tutulup daha sonra ürün almak, seyahat etmek, restoranda yemek yemek veya hediye kartı almak için kullanılabileceğini vurgulayan CEO konu hakkında şunları ifade etti:

”Rewards.com’dan elde edilen kazanç piyasada Bitcoin veya diğer kripto para birimlerinin ticaretini yapmak da dahil size kripto para birimlerini nasıl kullanmanız gerektiğini öğrenme konusunda yardımcı olacak.

Şuan için alışverişlerden elde edilen Dash isterseniz site dışı bir cüzdana gönderilebilir, ya da gelecekteki siparişler için Rewards.com hesabına depolanabilir.

Dash Core Group bünyesindeki küresel iş geliştirme bölümü başkanı Brad Zastrow konu hakkında şunları ifade etti:

”Bu gelişme Dash için daha yaygın bir kabule ve tanınmaya ulaşma hedefimizde elde ettiğimiz başka bir ilerleme. Rewards.com gibi yüksek kalibre bir işletme ile yapılan ortaklık kripto para borsalarına yabancı olan kişilerin yaşayabileceği sıkıntıları azaltmayı sağlayarak kripto para dünyasına girişi kolaylaştıracak.

Bu ortaklık daha önce böyle bir sektöre giriş yapmadığı için Dash için devrim niteliğinde bir yenilik. Ortaklık bu yönünün yanı sıra kullanıcılara alternatif ödeme seçenekleri sunarak ödül programının da değerini arttıracak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment