Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dash Brezilya’da 13 Bin Yer Tarafından Kabul Görecek

Dash geçtiğimiz birkaç ayda ciddi gelişmeler gösteriyor ve bu gelişmeler fiyatına da yansıyor. Oldukça yenilikçi bir kripto para olan Dash için yeni bir gelişme ise Brezilyalı bir kripto para şirketi olan CoinBR ile yaptığı ortaklık oldu.

Bu gelişme Dash için oldukça önemli çünkü Brezilya genelinde 13 binden fazla yer CoinBR platformunu destekliyor. Dash’in CoinBR ile ortaklığa girişmesi sonrasında da artık Dash de Brezilya’da 13 bin yer tarafından kabul görüyor olacak. Duyuru Twitter aracılığıyla yapıldı:

“CoinBR Brezilya’da Dash’i kullanıcılara sunacak olan resmi ve gerçek platformdur.”

Dash’in Büyümesi

Son aylarda Dash platformu gerçekten takdire şayan bir büyüme gösteriyor ve en başta söylediğimiz gibi Dash’in fiyatı da bu gelişmelerden nasibini alıyor. Dash yakın zamanda işlemlerin verimliliğini arttırmak adına ağdaki blok boyutunu 2MB’ye yükseltecek güncellemenin gerçekleştiğini duyurmuştu. Ancak bu yükseltmeyle yetinmeyen Dash’in şimdiki hedefi blok boyutunu 5MB’ye yükseltmek.

Bunun yanında Uphold’a da eklenen Dash gün geçtikçe daha fazla kabul görmeye başladı. Kasım ayında fiyatı 300 $ civarlarında olan Dash 750 $ düzeylerine kadar gelmeyi başardı. Haber yazım saatiyle Dash’in fiyatı 775 $.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • Lazim Degil
    Posted 12 Aralık 2017 - 15:29 15:29

    3 gunde 90$ dan 300$ a gelen litecoin ile alakali bir haber yapsanizda mutlu olsak.

Leave a comment