Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dash CEO’su Gelecek Planlarından Bahsetti

Dash CEO’su yeni bir röportaj verdi ve Dash’in gelecekteki planlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Kripto para sektörünün en büyük ağlarından biri olan Dash’in CEO’su Ryan Taylor kısa süre önce yeni bir röportaj verdi. Taylor bu röportaj sırasında Dash ile ilgili hazırladıkları planlardan, Dash’in geleceğinden bahsetti. Dash’i geliştirmek için birkaç farklı alana yoğunlaşacaklarını söyleyen Taylor, bu adımlar sayesinde Dash kullanımının yaygınlaşmaya başlayacağına inanıyor.

Anlık İşlemler

Günümüzde Dash’in en cazip özelliklerinden biri kullanıcıların neredeyse anlık olarak işlem gönderebiliyor olmaları. Ancak bir kripto para borsası üzerinden Dash kullanan kişiler bu özellikten çoğu zaman faydalanamıyorlar.

Bu duruma dikkat çeken Taylor, borsaları Dash’in bu “özelliğine saygı duymaya” çağırıyor. Taylor’a eğer insanlar kripto para borsalarında da anlık olarak Dash işlemi yapabilirse Dash’in kullanımı yaygınlaşmaya başlayabilir.

Uluslararası İşlemler

Dash bundan birkaç ay önce Venezuela pazarına odaklanmaya başlamış, ülkede hiperenflasyon ile mücadele eden vatandaşlara bir çözüm sunmaya çalışmıştı.

Venezuela gibi ülkelerdeki vatandaşların en çok sorun yaşadıkları alanlardan biri başka bir ülkeye para göndermek veya başka bir ülkeden para almak. Taylor, Dash’in bu alanda da başarılı olabileceğine inanıyor:

“Kripto paralar uluslararası havale sorununu çok iyi bir şekilde çözebiliyorlar. Anlık işlem özelliğimiz sayesinde insanlara daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunabiliriz.”

Birkaç farklı alandan daha örnekler veren Taylor, tüm bu alanlarda başarılı olurlarsa Dash’in gerçekten yaygın bir şekilde kullanılabileceğini düşünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment