Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

David Marcus, Tüm Maaşını Libra ile Alacak

Facebook’un kripto para projesi, Amerikan Senatosu’nda tartışılmaya ve görüşülmeye devam ediyor. Konuyla ilgili olarak bazı açıklamalar yapan Facebook’un Blockchain birimi başkanı David Marcus, maaşının tamamını Libra ile alabileceğini ifade etti.

Salı günü yapılan duruşmada konuyla ilgili söz alan panel üyesi Sherrod Brown, Facebook’un yaşadığı gizlilik sıkıntıları sebebiyle insanların zor bir şekilde kazandığı parayı bu şirketin kripto para şirketine yatırmasını beklemediğini ve bunun tam bir çılgınlık olduğunu söylerken, Marcus ise bu soruya şöyle yanıt verdi:

”Libra, banka hesaplarının bir alternatifi olmak istemiyor. Ben tüm ürünlerimize güveniyorum ve kendim de yatırımcı olsam rahat bir şekilde yatırım yapardım.”

Daha sonra Marcus, Facebook’un tamamiyle 1’e 1 dolar rezervi olacağını söyledi ve şunları ekledi:

”Libra, sizi temin ederim ki, dolar rezervleri 1’e 1 olacak şekilde tasarlanıyor. Bu konuda insanların bize duydukları güveni asla ve asla boşa çıkarmayacağız. Zaten ben de tüm maaşımı Libra ile alabilirim çünkü neden almayayım? Zaten nasılsa 1’e 1 destekli olacak.”

Duruşma sırasında dönem dönem ortamın gerildiği de yapılan açıklamalarda ifade edilen detaylar arasında yer aldı. Facebook’un bu alanda ikna turlarına devam etmesi ve sorunsuz bir şekilde projesini sunması bekleniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment