Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Decentraland Metaverse’ünde Moda Haftası Başladı

Birçok büyük şirketin de sanal arazi aldığı Decentraland (MANA) metaverse’ünde Dolce & Gabbana, Tommy Hilfiger gibi devlerinde katılımıyla moda haftası başladı.

Merkeziyetsiz finans (DeFi), NFT’ler ve metaverse alanlarında yatırımlar yöneten Tokens.com’un, 24-27 Mart 2022 tarihinde Decentraland‘in ilk moda programı olma özelliği taşıyan etkinliğine ev sahipliği yapacağı açıklanmıştı.

 

Bu moda haftası için Decentraland metaverse’ünde moda bölgesi adında bir özel alan kurulmuştu. 24 Mart’ta başlayan etkinlikte moda şovları, markaların sunumları ve galeriler gerçekleştiriliyor.

4 gün boyunca sürecek etkinliğe 60’tan fazla moda markası ve 500’den fazla ürün bulunacak. 4 tane “after party” yapılacak etkinliğe birçok sanatçı katılacak.

MANA Fiyatı Ne Olacak?

İngiliz Twitter fenomen’i analist “Simon Hayes” Decentraland’in yerel token’ı Mana’nın fiyatını değerlendirdi. Analiste göre token’ın yükseliş trendi başladı.

Son 7 günlük periyotta  yaklaşık %11‘lik değer kazanan MANA, bu yazının kaleme alındığı dakikalarda CoinMarketCap verilerine göre 2,64 dolardan işlem görüyor.

MANA, CoinMarketCap’in yaptığı listede ise en değerli 32. kripto para olarak yer alıyor. Coin’in günlük işlem hacmi ise yaklaşık 600 milyon dolar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!