Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Decentraland ve UDNX’in Planladığı Moda Haftasına Tokens.com Ev Sahipliği Yapacak

Merkeziyetsiz finans (DeFi), NFT’ler ve metaverse alanlarında yatırımlar yöneten Tokens.com’un, 24-27 Mart 2022 tarihinde Decentraland‘in ilk moda programı olma özelliği taşıyan etkinliğine ev sahipliği yapacağı açıklandı.

 

Decentraland topluluk ve etkinlik lideri Sam Hamilton:

Moda haftası için Metaverse Group ve Tokens.com ile ortak olmaktan heyecan duyuyoruz. Gerçekleştireceğimiz moda haftası, metaverse tarihinde büyük bir olay olmakla kalmayacak ayrıca Decentraland’in açık sanal dünyada tamamıyla işleyen bir ekonomi yaratma yeteneğini de kanıtlayacak. 

dedi.

Tokens.com CEO’su Andrew Kiguel:

Metaverse ekosistemi sosyal meyda, oyun ve moda dahil olmak üzere her türlü tüketici teknolojisini etkileyecek. Yan kuruluşumuz “Metaverse Group” bu gelişimde yer alıyor. Decentraland ile olan iş birliğimiz sanal ev sahipliği yaparak ve üç boyutlu deneyim sunarak NFT’lerden getiri elde etme tezimizi doğruluyor.

Token.com, yan kuruluşu Metaverse Group aracılığı ile Fashion Street’i geliştirirken ayrıca moda markalarının yeni dijital ürünlerini sergilemeleri için fırsatlar sunacak.

Tokens.com‘un ayrıca Decentraland’in “Kripto Vadi”sinde yapım aşamasında olan “Tokens.com Tower” projesi 2022 yılının birinci çeyreğinde tamamlanacak. Gelecekte kripto ile ilgili konferanslara ve etkinliklere ev sahipliği yapacak olan projede diğer şirketler sanal alanlar kiralayabilecek.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!