Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Decentraland ve UNXD Metaverse Moda Haftasına Ev Sahipliği Yapacak

Polygon Network ağında çalışan lüks pazaryeri UNDX ve Ethereum blockchain’i üzerine kurulu bir sanal gerçeklik platformu olan Decentraland, mart ayında gerçekleşecek ve içerisinde podyum şovları, pop-up mağazaları ve after partiler yer alan bir metaverse moda haftası yapmayı planladıklarını açıkladı.

Decentraland‘in ilk moda programı olma özelliği taşıyan etkinlik, 24-27 Mart 2022 tarihlerinde gerçekleşecek. Etkinlik, kullanıcıların modayı sanal bir ortamdan takip etmelerine ve çevrimiçi avatarları için kıyafet satın almalarına olanak sağlayacak.

UNDX, eylül ayında NFT koleksiyonu Collezione Genesi’yi piyasaya sürmek için dünyaca ünlü Dolce & Gabbana markasıyla iş birliği yaparak yaklaşık 5.65 milyon dolar toplamıştı.

Decentraland, Twitter hesabından tüm tasarımcıları, markaları ve moda tutkunlarını sanal koleksiyonlarını hazırlayarak metaverse tabanında görücüye çıkarmaya davet etti.

Kolektif bir sanal deneyim sunarak oyunculara ve sanatçılara yeni fırsatlar sunmaya devam eden metaverse projelerine olan ilgi günden güne büyüyor. Kripto varlık yatırım devi Grayscale, bu yılın başlarında yayınladığı bir raporda metaverse’ün piyasa değerinin 1 trilyon doların üzerine çıkabileceğini belirtmişti.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!