Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

DeFi Protokolünün Yeni Platform Duyurusu Token Fiyatında Yükselişi Tetikledi

Merkeziyetsiz finans (DeFi) protokol Clearpool, kurumsal müşteriler için özel borçlanma platformu Clearpool Prime’ı bu yılın ilk çeyreğinde başlatacağını duyurdu.

Clearpool 6 Şubat tarihinde resmi web sitesi üzerinde yayınladığı blog gönderisinde, 2023’ün ilk çeyreği içerisinde kurumsal müşteriler için özel borçlanma havuzları hizmeti sunacak kurumsal borçlanma platformu Clearpool Prime’ı başlatacağını açıkladı.

Alınan bilgilere göre Clearpool Prime, kurumsal müşterilerin kendilerine özel faiz ve vade seçenekleriyle borçlanmalarına izin verecek. Kurumlar, borçlanma havuzları oluşturabilecek ve kreditörleri bu havuzlara davet edebilecekler.

Borç alanlar ve borç verenler arasında kredi havuzları oluşturulmasını sağlayan bir merkeziyetsiz finans protokolü Clearpool, borç verenlerin havuza likidite sağlaması durumunda kazanılan cpToken’ın yanı sıra protokolün yerel token’ı CPOOL’a sahip olanlar yönetişimde söz sahibi olabiliyor ve staking geliri elde edebiliyor.

Coingecko verilerine göre son 30 günde %70’e yakın değer kazanan CPOOL son 24 saat içerisinde %17’ye yakın değer kazanarak yazım esnasında 0,05 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!