Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Uniswap Entegrasyon Onayı Verdi, Bu DeFi Protokolünün Token Fiyatı Fırladı

Uniswap V3’ün, Boba Network üzerine entegre edilmesi büyük çoğunluk tarafından onaylanırken Boba Vakfı entegrasyon karşılığında 4 milyonun üzerinde BOBA hibe edeceğini bildirdi.

Boba Network ve FranklinDAO tarafından Uniswap V3’ün Boba Network üzerine entegre olmasını Uniswap topluluğuna öneren teklif, ezici bir oy üstünlüğü ile kabul edildi. Toplamda 53,7 milyon oy kullanılan teklifte 51 milyon olumlu oy verildi. Teklif GFX Labs, Blockchain at Michigan, Gauntlet ve ConsenSys gibi önemli aktörler tarafından da desteklendi. Teklifin kabul edilmesiyle birlikte BOBA fiyatı ani bir yükseliş yaşadı.

Teklifte, entegrasyon kapsamında Boba Vakfına Uniswap V3 çekirdek kodu için ek bir kullanım hakkı tanınacağı belirtildi. Vakıf bu kullanım hakkını V3’ü Ethereum (ETH) ağı üzerindeki Boba Network Katman-2’ye tam olarak dağıtabilmek için kullanacak.

Boba Network geliştiricileri yaptıkları bir basın açıklamasında, Uniswap’in Boba Network dağıtımıyla beraber Asya piyasalarındaki varlığını güçlendirme şansına sahip alacağını belirtti. Ayrıca Boba ağında Uniswap V3’ün benimsenmesini artırmak adına gelecek potansiyeli barındıran Boba tabanlı projelere aktarılmak üzere Uniswap hibe programı ve Boba vakfının ortak bir hesabına bağışlanacak 1 milyon dolar değerinde 4 milyonun üzerinde BOBA hibe edeceğini de bildirdi.

Ayrıca Boba Network’e katkı sağlayan Enya Labs’in CEO’su Alan Chiu bu hareketin ekosistemdeki geliştiricilerin yeni nesil on-chain veya off-chain merkeziyetsiz finans (DeFi) uygulamaları oluşturabilmelerine imkan tanıyacağını dile getirdi.

Coingecko verilerine göre son 30 günde %48’e yakın değer kazanan BOBA son 24 saat içerisinde %5,2’ye yakın değer kazanarak yazım esnasında 0,28 dolardan işlem görüyor. Ayrıca duyurudan sonra BOBA %16’nın üzerinde değer kazandığı kaydedildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!