Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

DeFi Technologies, Terra ve Avalanche ETP’si Listeleyecek

Kanada merkezli teknoloji şirketi DeFi Technologies, Terra (LUNA) ve Avalanche (AVAX) ETP’sini listeleyebilmek için Nordic Growth Market borsasından onay aldığı duyurdu.

16 Şubat tarihli basın bültenine göre, Borsa yatırım ürünlerinde (ETP) öncü olduğu söylenen DeFi Technolojies’e ait Valour şirketi, Nordic Growth Market’ten (NGM) ETP’lerini listeleyebilmek için onay aldığını açıkladı.

Listelecek olan ürünler, kurumsal yatırımcıların geleneksel bankalardan almak kadar kolay ulaşabileceği Terra’nın ve Avalanche’ın yerel token’larına ulaşmasını sağlayacak. Ürünler ilk olarak Nordic Growth Market borsasında satışa sunulacak diğer borsalardaki listeleme tarihleri yakında belli olacak.

Konuya ilişkin açıklama yapan Valour CEO’su Tommy Fransson:

Çok talep gören Terra ve Avalanche ürünlerini piyasaya sürüyoruz. Bunların daha önceki Uniswap, Solana, Cardano, Polkadot, Ethereum ve Bitcoin’de göstermiş olduğunuz başarıları takip edeceklerini umuyoruz. Bu listelemelerle birlikte, Avrupa’daki konumumuzu daha da güçlendiriyoruz.

dedi.

The Valour Terra adı verilecek ürün, şu anda yaklaşık 22.5 milyar dolarlık piyasa değeriyle CoinMarketCap’in yapmış olduğu sırada en değerli kripto paralar arasında 10. sırada bulunan Terra prokotolünün yerel token’ı LUNA’nın performansını izleyecek.

The Valour Avalanche adı verilen ürün ise, şu anda yaklaşık 23 milyar dolarlık piyasa değeriyle CoinMarketCap’in yapmış olduğu en değerli kripto paralar arasında 9. sırada bulunan Avalanche’ın yerel token’ı Avax’ın performansını izleyecek.

Nerdeyse sıfıra yakın yönetim ücretleri sunduğunu belirten Valour, 4 Avrupa borsasında ETP’lerini listeliyor. Valour’un Bitcoin ve Ethereum ETP’leri diğer borsa ürünleri sunan firmalara göre nerdeyse %2,5 daha az komisyon ücreti aldığı söyleniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!