Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Delphi Digital: Bitcoin Fiyatı Artmaya Devam Edecek

Lider kripto para birimi Bitcoin, bugün özelinde güzel bir artış yaşayarak yeniden kendini 10 bin doların üzerine atmayı başardı. Her ne kadar bu yükselişin boyutlarının ne hale gelebileceği ya da Bitcoin’in kendisini 10 bin doların üzerinde tutup tutamayacağı tartışmalı bir konu olsa da, bu süreç hakkında bir yorum da Delphi Digital’den geldi.

Konuyla ilgili bir rapor yayınlayan Delphi, Bitcoin’in ve Facebook’un kripto para birimi Libra’nın ABD Senatosu’nda konuşulmasını değerlendirdi. Raporda, her ne kadar kullanılan ifadeler olumsuz olsa da, bu durumun hiç bir tepki olmamasından daha iyi bir şey olduğu ifade edildi.

Bitcoin’in 14 bin dolar civarına yakaladığı yükselişin ardından bir miktar düştüğü belirtilen raporda, buna karşı lider kripto para biriminin yaralarını çabuk sardığı da açıklandı.

Delphi Digital, Bitcoin’in şu anda daha da yükselmek için hazırlandığını ifade ederken, şunları yazdı:

”Bir kere, FED başta olmak üzere merkez bankaları faiz indirimleri yapıyor. Bu piyasaların daha genişleyeceğine delalet. Bununla birlikte Bitcoin son dönemde daha da fazla konuşulur hale geldi. Tüm bunları birleştirince, Bitcoin’in önümüzdeki dönemde artmaya devam edeceğini söylemek pek de yanlış olmaz. Zaman içinde bu artışın boyutlarını göreceğiz.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment