Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Demeester: Bitcoin İyice Dijital Altın Olmaya Başladı

Tuur Demeester Bitcoin’in zaman içerisinde daha olgun bir hale geldiğini ve dijital altın tanımına daha çok uyum sağlamaya başladığını düşünüyor.

Adamant Capital’ın kurucu ortaklarından biri olan ve kripto para sektöründeki çeşitli yorumlarıyla ön plana çıkan Tuur Demeester geçtiğimiz günlerde özel bir röportaj verdi. Demeester bu röportaj sırasında Bitcoin‘in geleceğinden bahsetti.

Kripto paraların uzun süredir geliştiklerini ve bu gelişimin uzun süre daha devam edeceğini vurgulayan Demeester, bazı şeylerin “bir günde” olmasını beklememek gerektiğini belirtiyor.

Demeeter, Bitcoin’in özellikle son birkaç yıldır kayda değer ölçüde gelişim gösterdiğini düşünüyor. Öyle ki Demeeter’e göre Bitcoin zaman içerisinde “dijital para” ve “para” tanımlarını iyice taşımaya başladı.

Bu sürecin henüz tamamlanmadığını hatırlatan Demeeter, en basit örnek olarak parayı gösterdi. “Para” kavramının bir günde ortaya çıkmadığını vurgulayan Demeeter bu gibi şeylerin zaman aldığını söylüyor.

Bitcoin altyapısının hala gelişmekte olduğunu belirten Demeester bu sürecin tahminen 2020 yılına kadar devam edeceğini düşünüyor. Demeester’e göre 2020 yılında altyapı sağlamlaşmış olacak ve kripto para sektörü bir sonraki gelişim aşamasına geçiş yapabilecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment