Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Demirörs Bitcoin Almak İçin En İyi Zamanı Açıkladı

CoinShares CSO’su Meltem Demirörs, Bitcoin yatırımı için en iyi zamanın dün, en iyi ikinci zamanın ise bugün olduğunu söyledi. Demirörs, MicroStrategy ve Tesla’nın BTC hamlelerini yorumlayarak yatırımcıları uyardı.

Meltem Demirörs, CNBC’nin Squawk Box Asia programına konuk oldu ve Bitcoin hakkında bazı açıklamalar yaptı. Demirörs, Bitcoin’in nakit ya da nakde eşdeğer bir varlık olmadığını söyledi. “Bana kalırsa kimse Bitcoin’i bu şekilde kategorize etmiyordur.” şeklinde bir yorumda bulundu.

Yatırımcıları uyardı

Meltem Demirörs, Bitcoin’de bu yıl görülen boğa rallisinin 2017 – 2018 yıllarından farklı olduğunu söyledi. Piyasa, artık yatırım konusunda önceki yıllara kıyasla daha fazla stratejiye ve hizmete sahip. Bu nedenle finansal şirketlerin Bitcoin yatırımı konusunda izleyebileceği birçok farklı strateji bulunuyor.

Demirörs, Bitcoin piyasasında görülen bu değişimin ralliyi farklılaştırdığını söylüyor. Bununla birlikte şirketlere uyarıda bulunan Demirörs, şunları söyledi:

“Araştırmalarımıza göre şirket bilançosunun %4’ünü BTC’ye ayırmak, yeterli kazancı getiriyor.”

Bu şirketlerin yaptığı beklenmedik bir şeydi

Tesla, 1.5 milyar dolarlık Bitcoin aldığını açıkladı. 16 Şubat’ta ise MicroStrategy Bitcoin alabilmek için tahvil satışı yapacağını duyurdu. Tüm bu gelişmelerle birlikte Bitcoin fiyatı rekor kırdı. Meltem Demirörs, her iki şirketin yaptığı Bitcoin hamlesinin beklenmedik olduğunu söyledi ve bu şirketlerin portföy için önerilen oranın üzerinde Bitcoin’e yer verdiklerini ekledi.

Bitcoin için hedefi 100 bin dolar

Twitter’da lazer göz akımına dahil olan Demirörs, Bitcoin fiyatının 100 bin dolar olacağını öngören bir paylaşım yaptı ve ardından yatırım tavsiyesi olmadığını vurguladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!