Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Deneyimli Trader Açıkladı: Bitcoin’deki Yükseliş Sinyali Fiyat Tahmini İçin Yeterli Mi?

Deneyimli trader Peter Brandt, Bitcoin’in (BTC) günlük grafiğinde meydana gelen ve yatırımcılar tarafından yükseliş sinyali olarak yorumlanan Golden Cross’un yetersiz olduğunu söyledi.

Peter Brandt 15 Şubat tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, 50 mumluk hareketli ortalamanın 200 mumluk hareketli ortalama ile arasındaki kesişimlere dayanan Golden ve Death Cross teknik sinyallerin yatırımcıların beklediği kadar güvenilir olmadığını belirtti. Kullanıcılar, Brandt’in gönderisinin yakın zamanda Bitcoin’de haftalık periyotta görülen Death Cross’a ve günlük grafikte meydana gelen golden cross’a atıfta bulunduğunu düşündü.

Brandt, Cross sinyallerinin eğlenceli bir sohbet malzemesinden fazlası olmadığını ve piyasaları öngörme konusunda herhangi bir beceriye sahip olmadığının altını çizdi. Deneyimli trader gönderisinde, hakemli incelemeler ve traderların çalışmaları sonucunda Cross sinyallerinin başarısızlığının kanıtlandığını öne sürdü.

Brandt’in paylaşımı Bitcoin’in haftalık periyodunda ortaya çıkan bir Death Cross sinyalinden kısa bir süre sonra geldi. Kullanıcılar, deneyimli trader’ın gönderisinin Bitcoin’de yaşanan sinyale atıfta bulunduğunu varsaydı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!