Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Deneyimli Trader Ethereum İçin Hedefini Paylaştı: Bu Fiyatın Üstü Yükselişi Tetikler!

Kripto yatırım şirketi Sierra Alpha Research’ün Başkanı David Keller, eğer uygun şartlar sağlanırsa Ethereum’un (ETH) ilk hedefinin 2.000 dolar olacağını öne sürdü.

Deneyimli trader David Keller yakın tarihli bir sosyal medya gönderisinde, Ethereum’un gelecekteki olası fiyat hareketlerine dair tahminde bulundu. Ethereum’un hazirandaki en düşük fiyat seviyesi 900 dolar seviyesinden yaklaşık %60 yükseldiğini hatırlatan Keller, 1.700 dolar seviyesinin üzerinde olası bir kalıcı fiyat hareketinin yükselişin devamını tetikleyeceğini öne sürdü. Analist, söz konusu direncin aşılması durumunda Ethereum fiyatı için ilk hedefin 2.000 dolar bandı olacağını vurguladı.

Fiyatın 1.700 dolar direncinin üzerinde tutunmasının kritik bir faktör olduğunu belirten analist, yakından takip edeceği bir grafikte paylaştı. Ocak ayından yaşanan “kripto paraların geri dönüşü” sürecinde en iyi performans gösteren varlıklardan biri de Ethereum oldu.

Öte yandan Merge güncellemesiyle birlikte İş Kanıtı (PoW) sisteminden Hisse Kanıtı (PoS) sistemine geçen Ethereum ağında arz üretimi ciddi şekilde azaldı. Özellikle PoS sistemi sayesinde daha çevreci ve kullanıcı dostu olarak tanımlanan Ethereum, son dönemde kurumsal yatırımcıların da ilgi odağında yer alıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!