Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Deneyimli Trader ve Analist Peter Brandt, Bitcoin’in (BTC) 29.000 Doların Altına Düşebileceğini Düşünüyor

Deneyimli vadeli işlem trader’ı ve analist Peter Brandt, Bitcoin’in (BTC) 29.000 dolar seviyesinin altına düşebileceği yönünde tahminde bulundu.

Peter Brandt, 23-24 Şubat tarihlerinde Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarda bir piyasadaki haber ve olayların önemli olmadığını asıl önemli olanın piyasanın bunlara nasıl tepki verdiği olduğunu söyledi ve bitcoin’in 29.000 dolar seviyesinin altına düşebileceği bir grafik paylaştı.

Brandt, 23 Şubat tarihinde yaptığı ilk paylaşımında bir piyasanın haber ve olay akışlarına nasıl tepki verdiğinin önemli olduğunu vurguladı.

Bir piyasanın temellerini yansıtan haber ve olaylar önemli değildir. Önemli olan bir piyasanın haber ve olay akışına nasıl tepki verdiğidir. Haberler bir piyasa için olumlu olmasına rağmen piyasa buna tepki vermiyorsa, o zaman piyasanın büyük sorunları olduğunu anlarız.

Sektördeki olumlu haberlere rağmen kripto piyasasının hala irrasyonel davrandığı imasında bulunan Brandt, 24 Şubat tarihinde “İşte buna benzer iyi bir örnek” ifadesi ile yaptığı ikinci bir paylaşımda ise bitcoin’in 28.805 dolar seviyelerine kadar düşebileceği bir grafiğe yer verdi.

Bugün Rusya’nın Ukrayna’ya saldırı başlatmasının ardından 34.556 dolar seviyelerine kadar gerileyen bitcoin, CoinGecko verilerine göre şu anda 35.490 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!