Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

DENT Yatırımcılarına Müjde: Çok Kritik Samsung Ortaklığı Açıklaması

Kripto para sektörünün bilindik projeleri arasında yer alan DENT’ten bugün çok kritik bir açıklama geldi ve firma, bundan sonraki dönemde Samsung’un Galaxy S10 modelinin DENT’i destekleyeceğini duyurdu.

Konuyla ilgili olarak DENT’in resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

https://twitter.com/dentcoin/status/1148215912039964672?s=12

”Samsung, DENT’i Galaxy S10’da yer alacak kripto paralardan birisi olarak seçti. Siz de, konuyla ilgili hazırladığımız videoya göz atarak, telefondan kolaylıkla nasıl DENT alacağınızı görebilirsiniz.”

Bilindiği gibi, Samsung’un çıkardığı yeni cep telefonu modeli Galaxy S10’da, bir kripto para cüzdanı da yer alıyor. Bu haber, geçtiğimiz dönemde kripto para sektöründe çok geniş bir yankı uyandırmış ve herkes, bu hamlenin kripto para entegasyonu ve farkındalığı konusunda önemli bir eşik olabileceğini ifade etmişti.

Samsung’un bu alanda DENT ile ortaklık yapma yolunu tercih etmesi de, projenin yatırımcıları açısından çok önemli bir haber niteliği taşıyor. Bu hamle ile birlikte Samsung Galaxy S10 kullanıcıları, cep telefonlarından DENT’i kolaylıkla satın alabilecek ve telefon üzerindeki cüzdanda depo edebilecek.

Kripto para sektörünün en değerli 74. koini olan DENT, bu haberin verildiği günde, yüzde 25’lik bir artış yaşayarak 0,001645 dolara kadar çıktı. DENT, şu an için 14 Satoshi’den işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment