Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

KuCoin de Vadeli İşlem Pazarına Giriyor: 20x Kaldıraç Fırsatı!

Kripto para borsaları son dönemde müşterilerine sundukları hizmette ciddi bir iyileştirmeye gidiyor ve farklı opsiyonlar sunarak müşterilerini memnun etmeye çalışıyor.

Bu alanda dikkati çeken ilk gelişme de, hiç şüphe yok ki kripto para borsalarının kaldıraçlı işlemler sunmaya başlaması. Sektörün önde gelen kripto para borsalarından olan OKEx, Huobi ve Binance’in ardından bir diğer ünlü kripto para borsası KuCoin de benzer bir hizmeti sunacağını, yaptığı açıklama ile duyurdu.

Borsadan yapılan açıklamada, bundan sonraki dönemde KuMEX adında yeni bir vadeli işlem platformu açıldığı ve bu platformda Bitcoin türevleri ile ilgili olarak işlem yapılabileceği bilgisi, kamu oyu ile paylaşıldı.

Yapılan açıklamada, müşterilerin 20 katına kadar kaldıraç kullanabilecekleri de ifade edilirken, Bitcoin fiyatının da Coinbase Pro, Bitstamp, Kraken, Gemini, Liquid ve Bitrrex borsalarından gelecek olan veriler ile belirleneceği belirtildi.

Bu yeni platformun, aynı zamanda müşterilerine sigorta fonu da sunacağı ve riski bu sayede bir miktar da olsa minimize edeceği açıklandı. Bu fon ile birlikte son derece şeffaf bir yönetim anlayışı güdeceklerini ifade eden KuCoin yetkilileri, yapacakları olumlu hamleler ile, vadeli işlem piyasasında kendilerine ciddi bir yer edinme amacını taşıdıklarını da aktardı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment