Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Deutsche Börse Kripto Sektöründeki Pazar Verilerini Genişletiyor: Kaiko ile Ortaklık Kurdu

Alman hisse senedi borsası operatörü Deutsche Börse Group, kripto sektöründeki pazar verilerini genişletmek dijital varlık veri sağlayıcı Kaiko ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Deutsche Börse tarafından 21 Haziran Salı günü yapılan açıklamaya göre Ethereum (ETH) ve Avalanche (AVAX) gibi blockchain protokollerinde bulunan 100’den fazla merkezi ve merkeziyetsiz borsadan veri sunan Kaiko, ortaklık ile birlikte Deutsche Börse‘ye kripto para piyasasında veri sağlayacak.

Açıklamada ayrıca entegrasyonun 2022 yılının dördüncü çeyreğine kadar tamamlanmasının beklendiğine yer verildi.

Deutsche Börse Piyasa Verileri Başkanı Alireza Dorfard ortaklık ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Kripto piyasası yüksek volatilite ve fiyat dalgalanmalarıyla karşı karşıya .Bu nedenle, müşterilerimizin birçoğu yararlı kripto yatırım stratejileri geliştirmek için merkezi ve merkeziyetsiz borsalardan konsolide verilere yüksek talep gösteriyor. Yeni teklifimiz, bu ihtiyacı karşılıyor. Müşterilerimizin kripto para piyasası hakkında daha derin bir anlayış kazanmalarına yardımcı oluyor ve belirli olayları analiz etmelerine olanak tanıyor. Kaiko ve kapsamlı veri türleri kataloğu ile bu amaç için doğru ortağı bulduk.

Euronext ve Londra Menkul Kıymetler Borsası‘ndan sonra Avrupa’nın üçüncü en büyük borsası Frankfurt Menkul Kıymetler Borsası‘nın sahibi olan Deutsche Börse, geçtiğimiz yıl Crypto Finance AG‘nin çoğunluk hissesini satın alarak ilk kez müşterilerine kripto alanında saklama ve diğer hizmetleri sunmaya başlamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!