Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dev Kripto Para Borsası Bir Kere Daha Çöktü!

Lider kripto para birimi Bitcoin dün hiç beklenmeyen bir şekilde oldukça sert bir düşüş yaşadı ve bazı borsalarda 9.000 doların altına kadar geriledi. 10.400 dolar seviyesinden gelen ve yaklaşık 1.500 dolar kayıp yaşatan bu düşüş, lider kripto para borsalarından birisi olan Coinbase’in de çökmesine yol açtı.

Popüler kripto para borsası Coinbase, BTC’nin düşüş anında kısa süreli bir çökme yaşadı ve yatırımcılara hizmet veremedi. Bu da yatırımcıların ve Coinbase kullanıcılarının volatiliteden faydalanmalarını veya volatiliteye karşı önlem almalarını imkansız hale getirdi.

Aslında Coinbase son zamanlarda bunu resmen alışkanlık haline getirmiş gibi duruyor. Bitcoin ne zaman anlık bir 10.000 dolar üstü yükseliş yaşasa veya düşüşe geçse, Coinbase borsasında sıkıntılar ortaya çıktığı biliniyor. 11 Mayıs tarihinde de benzer bir volatilite yaşanmış ve Bitcoin kısa süreliğine 10.000 dolara çıkarken Coinbase yatırımcılara hizmet verememişti.

Coinbase Piyasadaki Payını Kaybedebilir

8 milyar doların üzerinde bir değerlemeye sahip olan ve ABD’nin en popüler kripto para borsası olarak görülen Coinbase’in son zamanlarda her fiyat hareketinde bu hale düşmesi ise yatırımcıların tepkisini çekmekte. Dün Coinbase tarafından yayınlanan alakasız gönderilerin bile altında yatırımcılardan gelen kızgın yorumların bulunması, borsanın bu durumu düzeltmemesi durumunda çok fazla kullanıcı kaybedebileceğini gösteriyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment