Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dev Kripto Para Borsasından 270 Milyonluk Shiba Inu Çıkışı: CEO Açıkladı

En büyük kripto para borsalarından Crypto.com’a ait cüzdandan başka bir cüzdana 270 milyon dolarlık Shiba Inu (SHIB) transfer edilmesi üzerine borsa CEO’sundan açıklama geldi. 

Whale Alert’in Twitter üzerinden paylaştığı verilere göre TSİ bugün saat 12.30 sularında 270 milyon dolar değerinde 25 trilyona yakın SHIB, 6 işlemle Crypto.com’a ait bir cüzdandan bilinmeyen bir cüzdana taşındı. Yüklü miktardaki transfer başlangıçta akıllarda soru işareti bırakırken borsanın CEO’sundan açıklama geldi.

Shiba Inu’nun dolaşım arzının %4,22’sine denk gelen borsada bulunan tüm SHIB rezervin nerdeyse yarısının taşınmasının ardından Crypto.com CEO’su Chris Marszalek, transferin emniyet ve güvenlik prosedürlerinin bir parçası olduğunu söyledi.

Gereksiz FUD yayılmaması gerektiğini dile getiren CEO, bu transferin müşteri varlıkları üzerinde bir etkisi olmayacağını ve Nansen üzerinde yer alan varlık panelini güncellediklerini açıkladı.

Öte yandan Shiba Inu transferlerinin yapıldığı adres, Binance’in iki cüzdanının arkasından en büyük 4. SHIB adresi olarak konumlandı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!