Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Piyasa Yapıcı DWF Labs’tan Bu Altcoin’de 20 Milyon Dolarlık Token Alımı

Piyasa Yapıcı DWF Labs, merkeziyetsiz finans (DeFi) protokolü Synthetix’e (SNX) 20 milyon dolarlık token yatırımı yaptı.

Synthetix tarafından 20 Mart Pazartesi günü e-posta yoluyla yapılan açıklamada, DWF Labs’ın 15 milyon dolar değerinde protokolün yerel token’ı SNX aldığına yer verildi. Aktarılan bilgilere göre DWF Labs, 5 milyon dolarlık ek alım ile toplam yatırımını 20 milyon dolara tamamlayacak.

Öte yandan Synthetix’in vadeli işlem sözleşmeleri, protokolün işlem hacmini önemli ölçüde artırmak amacıyla DWF Labs’ın ticaret operasyonlarına entegre edilecek.

Ethereum (ETH) tabanlı Synthetix, kullanıcıların altın ve hisse senetleri gibi varlıkların değerini takip eden sentetik varlıkları basmalarına ve ticaretini yapmalarına olanak tanıyan merkeziyetsiz bir blokzinciridir.

CoinGecko verilerine göre haber akışının etkisiyle 24 saat içerisinde %7,6 yükselen SNX, haberin kaleme alındığı esnada 3,10 dolardan işlem görüyor.

DWF Labs, bu ayın başlarında ardı ardına açıklanan Çin bağlantılı ortaklıklar sonrası yaşadığı yükseliş performansı ile kripto para piyasasında adından söz ettiren ConFlux’a (CFX) da 10 milyon dolarlık bir yatırım yapmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!