Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dev Piyasa Yapıcı 3 Günde 8x Yapan FLOKI’nin Yeni Token Projesine Yatırım Yaptı!

Dev piyasa yapıcı DWF Labs, popüler meme coin Floki (FLOKI) tarafından piyasaya sürülen TokenFi’ye (TOKEN) yatırım yaptı.

Son haftalarda yaptığı alımlarla birçok kripto paranın yükselişini tetikleyen DWF Labs, bu sefer de TOKEN’ı seçti. On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre piyasa yapıcı 1 Kasım günü harekete geçerek 3,67 milyon dolar değerinde 120 milyon TOKEN satın aldı.

DWF Labs bu satın alım işlemleri için Ethereum (ETH) ve Binance Smart Chain (BSC) ağlarını kullandı. TOKEN fiyatı yapılan bu satın alım işleminin ardından kısa sürede %50 yükselerek 0,027 dolar seviyesinden 0,042 dolara ulaştı.

FLOKI ekibi tarafından piyasaya sürüldüğü ilk günden bu yana merak uyandıran ve tartışmalara konu olan TOKEN, geçtiğimiz günlerde kripto para borsası Bitget tarafından delist edilmişti.

Bitget, TOKEN üzerinde likidite sorunu olduğunu ve ekibin ciddi fiyat manipülasyonlarına karıştığını öne sürmüştü.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %60 yükseliş sergileyen TOKEN, yazım esnasında 0,035 dolardan işlem görüyor. TOKEN, piyasaya çıktığından bu yana yaklaşık 8x’lik performans gösterdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!