Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dev Piyasa Yapıcı Bir Altcoin’e Yatırım Yapmış Olabilir: Söylenti Bile Yükselişe Yetti!

Merkeziyetsiz finans (DeFi) protokolü Linear Finance’a (LINA) piyasa yapıcı DWF Labs’in yatırım yapmış olabileceği söylentileri fiyatı yükseltmeye yetti. 

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre Linear Finance ve DWF Labs arasında milyonlarca dolarlık kripto para transferi gerçekleşti.

Linear Finance ekibi 24 Ekim günü harekete geçerek 1,2 milyon dolar değerinde 124,8 milyon LINA’yı yeni bir adrese transfer etti.

Linear Finance ekibine ait adresten yapılan gönderimden sadece 10 dakika sonra DWF Labs, Linear Finance’e 1 milyon dolar transfer etti. Bu son işlemin ardından Linear Finance’in transferinin DWF Labs ile bağlantılı olabileceği iddia edildi.

Lookonchain, Linear Finance’in 124,8 milyon LINA gönderdiği yeni cüzdanın piyasa yapıcı DWF Labs’e ait olabileceğini öne sürenler arasında yer aldı.

Piyasa yorumcuları, bu işlemi DWF Labs’in 1 milyon dolarlık LINA yatırımı olarak yorumlarken bu tür yatırımların projelere olumlu yansıyabileceğine yer verildi.

Bu işlemlerin fark edilmesiyle birlikte LINA fiyatı kısa sürede %12‘den fazla yükseldi. Geçtiğimiz dönemlerde Wintermute ve DWF Labs gibi piyasa yapıcıların yatırımda bulunduğu kripto paralarda ciddi artışlar görülmüştü. Bu nedenle DWF Labs’in yatırım yapmış olma ihtimali bile yükselişe yetti.

Ancak henüz yatırım yapıldığına dair resmi bir açıklama gelmedi.

Yaşadığı %12,70’lik artışla 0,00942 dolar seviyesinden 0,01062 dolara ulaşan LINA, yazım esnasında 0,0098 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!