Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dev Piyasa Yapıcı Bu Altcoin’de Alım Yaptı, Fiyat Fırladı: Yüzde 25 Yükseliş!

Dev piyasa yapıcı DWF Labs faiz getirisi sunan bir ödül token olarak bilinen Spell Token (SPELL)’a yönelik yaptığı işlem ile dikkat çekti.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından sunulan verilere göre piyasa yapıcı DWF Labs’a, merkeziyetsiz finans (DeFi) platformu Abracadabra.Money’nin Magıc Internet Money (MIM) hazine cüzdanından 1,57 milyon dolar değerinde 3,3 milyar SPEEL gönderildi.

DWF Labs, 3,3 milyar SPEEL aldıktan kısa bir süre sonra sadece 1.000 adet SPELL’i kripto para borsası Binance’e aktardı. Lookonchain bu işlemi daha büyük bir transfer öncesi yapılan test hamlesi olarak yorumladı. Binance’e yapılan bu transfer işlemi 19 Eylül TSİ 13.30 sularında gerçekleşti.

SPELL kısa sürede %25 yükseldi

CoinGecko verilerine göre haber akışının etkisiyle SPELL kısa sürede %25,5 yükselerek 0,0004719 dolar seviyesinden 0,0005923 dolara ulaştı. SPELL yazım esnasında 0,0005775 dolardan alıcı buluyor.

SPELL, borç verme platformu abracadabra.money ile ilişkili bir ödül tokenıdır. Abracadabra.money, MIM adı verilen dolara sabitlenmiş bir stablecoin’i ödünç almak için teminat olarak faiz getiren tokenları kullanır.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!