Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dev Türev Borsasından 3 Metaverse Altcoin’i İçin Yeni Hizmet: Önde Gelen Borsalardan Alacak!

Dünyanın en büyük finansal türev borsası olan Chicago Mercantile Exchange (CME), metaverse altcoinleri Axie Infinity (AXS), Decentraland (MANA) ve Chiliz (CHZ) için veri takip hizmetini başlatıyor.

CME, yaptığı açıklamada AXS, MANA ve CHZ için veri takibiyle metaverse referans oranlarını piyasaya süreceğini duyurdu. Geleneksel finans tarafında sıkılıkla kullanılan referans oranı sistemi, yatırımcıların fiyatlandırma verilerini gerçek zamanlı ve güvenilir bir şekilde takip etmelerine olanak sağlayacak.

CME Group’un kripto para ürünleri başkanı Giovanni Vicioso, referans oranlarının alım-satım yapılabilecek ürünler olmadığını belirtti ve bu sistemin kripto paraların fiyat takibi ile risk analizi için kullanım olanaklarını anlattı.

Bu ürünler bilindiği üzere alım satım yapmak için tasarlanmadı. Referans oranları, sektöre özel portföyleri fiyatlandırmak, yapılandırılmış ürünler geliştirmek ve çeşitli Metaverse tabanlı projeler etrafında fiyat riskini yönetmek için kullanılabilirler.

Vicioso tarafından yapılan açıklamada, gerçek zamanlı verilerin Bitstamp, Coinbase, Kraken, itBit ve LMAX Digital dahil olmak üzere en az iki kripto borsasından alınacağı açıklandı. Ek olarak verilen bilgilerde varlıkların referans oranlarının dolar cinsinden fiyatlandırılacağı ve günlük olarak yayınlanacağı beyan edildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!