Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Digibyte: Binance Bizden 300 Bin Dolar İstedi

Merkezsiz bir kripto para projesi olan Digibyte’ın kurucusu, kısa süre önce Binance ile ilgili oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Digibyte’ın kripto para sektöründeki popülaritesi son zamanlarda epey artış gösterdi. Ancak Digibyte kurucunun açıklamalarına bakacak olursak bu projenin henüz Binance’te listelenecek kadar popüler olmadığını söyleyebiliriz.

Ağır Şartlar

Binance günümüzde kripto para dünyasının en büyük borsası olarak gösteriliyor. Bu da pek çok kripto para projesinin en büyük hedefinin Binance’te listelenmek olduğu anlamına geliyor. Ancak bunun pek kolay bir süreç olmadığını söyleyebiliriz.

Digibyte projesinin kurucusu olan Jared Tate, kısa süre önce Twitter hesabından bu konuyla ilgili bazı açıklamalarda bulundu ve Binance’te listelenmek için istenen ağır şartlardan bahsetti.

Kendisinin açıklamalarına göre Binance, Digibyte ekibinden listeleme ücreti olarak 300 bin dolar gibi bir bedel istedi. Binance bununla da yetinmeyip “olası hack saldırılarında müşterilerini koruyabilmek adına” toplam Digibyte arzının yüzde 3’ünü de talep etti.

Jared Tate ise bunun üstüne Digibyte’ın merkezsiz bir proje olduğunu, kendi kontrolleri altında olan herhangi bir fon olmadığını ve bu yüzden verilen şartları yerinde getiremeyeceklerini söyledi.

Binance’in Bedeli

Binance’in kripto para projelerinden talep ettiği şeyler aslında uzun süredir tartışma konusu.

Bu tartışmalar özellikle Expanse adlı bir şirketin CEO’sunun açıklamalarıyla körüklenmişti. Şirket CEO’su Franco, kendi projesini Binance’te listeletebilmek için borsayla iletişime geçtiğini ve kendisinden 400 BTC gibi bir bedel talep edildiğini söylemişti.

Binance CEO’su Changpeng Zhao ise bu iddialarla ilgili bir açıklama yapmış ve Binance’te listelenmek için aranan ilk önceliğin para olmadığını belirtmişti. Zhao’nun açıklamalarına göre eğer bir proje “shitcoin” değilse o proje herhangi bir ücret alınmadan da Binance’te listelenebiliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment