Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dijital Bankacılık Devinden SEC’nin Listesindeki 3 Altcoin’e ABD’de Delist!

Londra merkezli kripto para ve bankacılık hizmetleri veren Revolut, ABD müşterileri için Polygon (MATIC), Solana (SOL) ve Cardano (ADA) ticaretini sonlandıracağını açıkladı.

Bir kripto para şirketinden daha ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun “menkul kıymet” olarak nitelendirdiği bazı altcoinler için delsit geldi. Revolut The Block’a verdiği bir demeçte, ABD’deki platformundan MATIC, SOL ve ADA’yı delist edeceğini açıkladı. Revolut bu karara gerekçe olarak iş ortağı dijital varlık platformu Bakkt’ın söz konusu tokenları delist etmesini gösterdi.

Karara göre ABD’deki Revolut kullanıcılarının 18 Eylül’e kadar ellerindeki MATIC, SOL ve ADA’yı satmaları veya başka bir kripto paraya dönüştürmeleri gerekiyor.

Revolout cephesi tarafından yapılan açıklamada, ABD’deki düzenleyici nabzın değiştiği belirtilirken bu yasa ve düzenlemelere ayak uydurmaları gerektiği hatırlatıldı.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Binance ve Coinbase davalarında menkul kıymet olarak işaretlediği altcoinler o günden bu yana birçok önde gelen kripto para platformu tarafından delist edildi. Haziran ayının başında benzer bir karar açıklayan dünyaca ünlü yatırım platformu Robinhood, SOL, ADA ve MATIC’i delist edeceğini beyan etmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!