Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dikkat: Binance’de Bu Altcoin İçin Yüklü Short Açıldı! FUD Habercisi Mi?

Binance’in Open Campus (EDU) Launchpad’inin sonlanmasının ardından BNB vadeli piyasaları üzerindeki short (kısa) rekor yüksek seviyelere ulaştığı görüldü.

Popüler kripto para traderı Skew 28 Nisan tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, son 24 saat içerisinde BNB vadeli piyasalarında bulunan short (kısa) pozisyonların yoğunlaştığına işaret etti.

Skew, rekor seviyelere işaret eden short pozisyonlar için şu ifadelerde bulundu:

Yeni bir FUD mu geliyor?

Kullanıcılar sosyal medyada, yükselen hacimlerin yeni bir FUD’den ziyade yakın zamanda sonlanan Launchpad etkinliği için açılmış olan hedge pozisyonların kapanmasından kaynaklanıyor olabileceğini dile getirdi.

Binance’in Launchpad etkinliklerine katılmak isteyen kullanıcıların BNB tutma zorunluluğuna karşılık vadeli piyasalarda BNB short pozisyon açarak kendilerini kripto para biriminin dalgalanmasından doğacak risklere karşı koruması kripto para piyasasında sıkça kullanılan bir strateji olarak biliniyor.

Skew geçtiğimiz günlerde Binance üzerinde 16 bin BTC satılması üzerine bu büyüklükteki satışların genellikle kötü bir gelişmeden hemen önce gerçekleştiğine dikkat çekmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!