Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dikkat! Merkeziyetsiz Borsanın Sahte Arbitrum Havuzunda Binlerce Dolarlık İşlem

Arbitrum’un (ARB) büyük bir ilgi toplayan airdrop’u dolandırıcıları harekete geçirdi. Uniswap (UNI) üzerinde açılan sahte ARB havuzu hızlı bir şekilde en üst sıraya yerleşti.

Çok sayıda kullanıcının merakla beklediği Arbitrum airdrop’una saatler kala dolandırıcılar piyasada ciddi şekilde boy göstermeye başladı. On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından sağlanan verilere göre popüler merkeziyetsiz borsa (DEX) Uniswap’ta ARB için arama yapıldığında dolandırıcılara ait ARB/ETH havuzu en üst sırada çıkıyor.

“0x64…9545” cüzdan üzerine tanımlanmış bu likidite havuzunda, 400 wETH ve 95 milyon adet sahte ARB bulunuyor. Halihazırda sahte ARB havuzunda binlerce dolarlık işlem yapıldı. Uzmanlar, yatırımcıları bu ve benzeri dolandırıcılık girişimlerine karşı çok dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Öte yandan Lookonchain tarafından sağlanan verilere göre ARB’nin piyasa yapıcısı Wintermute Trading, bir miktar ARB’yi test etmek için Huobi, Bybit ve Gate.io gibi borsalara aktardı. ARB alım-satım işlemlerinin TSİ 16.00 itibariyle başlaması planlanıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!