Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dipten Alıp Tepeden Satan Cüzdandan Binance’e Altcoin Transferi: Satış Zamanı Mı?

Bir altcoin özelinde dipten alıp tepeden satma konusunda usta olan bir cüzdan, Binance’e transfer yaptı. 

On-chain analiz hesabı Lookonchain 10 Ekim tarihinde Twitter’dan yaptığı paylaşımda, Chainlink (LINK) özelinde dip ve tepe fiyatları bilme konusunda uzman olan bir cüzdan adresinin Binance’e LINK transferi yaptığına yer verdi.

Yapılan açıklamaya göre söz konusu cüzdan adresi, 891 bin dolar değerinde 122.129 LINK‘ı Binance’e aktardı. Alınan verilere göre haziran ve temmuz ayları boyunca sık sık alım yapan hesap ağustos ayında LINK Fiyatının 8 dolara yaklaşması ile birlikte satışlar yaptı.

Satışların ardından LINK fiyatı net bir geri çekilme yaşarken neredeyse 5,5 dolara kadar düştü. Ancak hesap işlemlerine ara vermeyerek 41 ve 54 gün önce Binance’den LINK topladı ve mevcut durumda borsaya aktarım yapıyor.

Söz konusu cüzdanın borsaya transferleri genellikle satış amacı taşıdığından bu işlemin de benzer bi hamle ile yapıldığı düşünülüyor. Balinanın borsa transferi LINK’in tepe fiyatlarda olduğunu akıllara getirdi.

Lookonchain ayrıca 2 farklı hesabın daha Binance’e LINK yatırdığına yer verdi. Yapılan paylaşıma göre 2 hesap toplamda 2,19 milyon dolar değerindeki 300 bin LINK’i Binance’e transfer etti.

CoinGecko verilerine göre LINK, son 24 saatte %2,8 düşüşle 7,36 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!