Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Do Kwon’dan Kendisine ve Sam Bankman-Fried’a Yapılan Sert Eleştirilere Tepki

Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan Terra (LUNA) çöküşünün faili CEO Do Kwon, kendisine yapılan sert eleştirilere karşılık verdi.

Do Kwon, Twitter üzerinden kendisine ve FTX kurucusu Sam BankmanFried‘e yönelik sert eleştiriler içeren bir gönderiye yanıt verdi. Söz konusu gönderi Ark Invest’in eski yöneticisi ve kripto para analisti Chris Burniske tarafından paylaşıldı.

Burniske gönderisinde şu ifadelere yer vermişti:

Hayat zordur, insanlar telafi etmek için zaman ayırırsa ve öğrendiklerini paylaşırsa ikinci şanslar vardır. Ancak Do, Davies, Zhu & SBF’nin son yorumlarına bakıldığında bu insanların çok az şey öğrendiğini ortaya koyuyor. Onların paralarını almayın ya da onlara para vermeyin. Kriptoyu daha fazla kirletmelerine izin vermeyin.

Söz konusu içeriğe ani bir çıkış yapan Do Kwon ise “para istemiyorum ve kimseye para teklif etmiyorum” şeklinde karşılık verdi. Do Kwon, fazla ayrıntı vermemesine rağmen şu anda evinde olduğunu da ifadelerine ekledi. Öte yandan aylardır sessizliğini koruyan iflas eden Three Arrow Capital’ın (3AC) kurucu ortağı Zhu Su, FTX iflasının ardından tekrardan kripto Twitter’a geri dönüş yapmış ve adeta ortalığı karıştırmaya başlamıştı.

Firar dönemi devam eden Do Kwon halen daha Interpol tarafından kırmızı bültenle aranıyor. Yaşanan tüm bu olaylara karşı sessiz kalamayan Do Kwon, geçtiğimiz günlerde FTX çöküşünü yorumlayıp “böyle anlarda kriz yönetimi çok önemlidir” ifadelerine yer vermişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!