Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

DOGE ve SHIB Dahil 15 Varlık Crypto.com Ödül Programından Çıkarıldı: ZIL, NEAR ve FTM Eklendi

Kripto para borsası Crypto.com, ödül programından 15 kripto para birimini çıkarırken 3 yeni kripto para birimini listeye ekledi ve bazı stablecoinler için getiri oranlarını revize etti.

Crypto.com, 27 Haziran Pazartesi günü yaptığı resmi açıklamada kullanıcıların kripto varlıklarını büyütmelerini ve günlük ödüller kazanmalarını sağlayan “Crypto Earn” ödül programından Dogecoin (DOGE) ve Shiba INU (SHIB) dahil olmak üzere 15 kripto para birimini çıkardığını duyurdu.

Programdan çıkartılan diğer kripto para birimleri arasında XTZ, MKR, EOS, OMG, FLOW, KNC, ICX, COMP, BIFI, ONG, GAS, STRAX ve BNT bulunuyor. 

Kripto para borsası, Fantom (FTM), NEAR Protocol (NEAR) ve Zilliqa (ZIL) varlıklarının ise programa dahil edildiğini açıkladı. Kullanıcılar artık FTM için %5‘e ve ZIL ve NEAR için %6‘ya varan ödül oranlarından faydalanabilecek.

Crypto.com ayrıca İngiliz Sterlini, Avustralya Doları, Kanada Doları ve ABD Doları‘na sabitlenmiş dijital varlıklar olan TGBP , TAUD, TCAD, TUSD ve USDP (Paxos USD) olmak üzere beş farklı stablecoin için getiri oranlarını revize ettiğini bildirdi.

Açıklamaya göre programda yer alan Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Polygon (MATIC), Avalanche (AVAX) ve Solana (SOL) gibi diğer kripto para birimlerinin getiri oranlarında herhangi bir değişiklik yapılmadı.

Şirket, yaptığı açıklamada kripto para birimlerinin programdan neden kaldırıldığı ile ilgili herhangi bir bilgiye yer vermedi. Birçok sosyal medya kullanıcısı Dogecoin ve Shiba INU‘nun programdan kaldırılmasına tepki gösterirken bazı kullanıcılar ise itibari para birimlerine sabitlenmiş stablecoinlerin faiz oranlarının düşük ve geleneksel bankalar ile kıyaslanabilir olduğunu söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!