Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dogecoin’e Coinbase Wallet Desteği Geldi!

Kripto para piyasasının belki de en ilginç ve orijinal kripto para birimlerinden birisi olan Dogecoin (DOGE), temelde bir şaka ve tepki olarak piyasaya sürülmüş olmasına rağmen yükselişini ve üst üste yeni haberlerle anılmayı sürdürüyor.

2019 yılının başından beri %17 civarı değer artışı yakalayan DOGE, Coinbase Wallet tarafından desteklenen kripto para birimleri arasına girmeyi de başardı. 1 Mayıs tarihinde Coinbase Wallet tarafından yapılan duyuruda, artık direkt olarak Coinbase Wallet uygulaması ile Dogecoin depolamanın mümkün olduğu belirtildi.

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Coinbase’nin cüzdan uygulaması şimdiden Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Ethereum Classic, XRP ve Stellar Lumens’i desteklemekte. Dogecoin’in de bu dev kripto para birimleri arasına katılması DOGE yatırımcıları için oldukça büyük bir fark yaratabilir.

DOGE’nin fiyatı ünlü girişimci Elon Musk’ın 1 Nisan şakası nedeniyle 0.0037 dolara kadar çıkmayı başarmıştı ancak o tarihten beri hafif bir düzeltme ve düşüş havası hakim. Toplam piyasa değerine göre en büyük 27. kripto para konumunda olan DOGE, basın saatine göre %3.58’lik yükselişe ve 0.0025 dolarlık birim fiyata sahip.

Dogecoin özellikle maskotu Shiba Inu ırkı köpek ile internetin gözdesi haline geldi ve kripto para dünyasında da oldukça popüler bir kripto para birimi olarak biliniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment