Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Eski Saxo Bank Yöneticisi, Kripto Para Firmasına Geçiş Yaptı!

Dünyanın en büyük bankalarından birisi olan Saxo Bank‘ın eski yöneticilerinden birisi, kripto para dünyasına geçiş yaparak geleneksel finans sektöründen dijital ve kripto para finans sektörüne geçen en güncel isim oldu.

Sander Laug kendi LinkedIn sayfasında yayınladığı bir gönderide Crypto2Cash isimli kripto para şirketine geçiş yaptığını ve şirketin Asya – Pasifik bölgesinde genişlemesine yardımcı olacağını ifade etti.

Laug ilgili şirkete katılmak için yaklaşık on yıldır yaşadığı Singapur’u terk edip, kendi memleketi olan Hollanda’ya dönüş yapacak. Hollanda aynı zamanda Crypto2Cash firmasının merkez üssünün de bulunduğu yer olarak bilinmekte. Laug konu hakkında LinkedIn profilinden yaptığı açıklamada blockchain ve kripto para alanlarındaki gelişmelerin hızlı bir şekilde ilerlediğini ve bunların bir parçası olmak istediğini ima etti.

”Bugün, dünyanın kripto paraları itibari paralara en hızlı çeviren firması olan Crypto2Cash ile yeni bir maceraya başladım.”

Laug ilk olarak Saxo Bank ekibi içerisinde özel bankacılık departmanı yöneticiliği yapsa da, daha sonra 2017  yılının başlarında gelişmekte olan piyasalar departmanı başkanlığına yükseldi ve firmadan ayrıldığı süreye kadar bu görevini yürüttü. Laug’un finansal piyasalara girişi ise 2006 yılına kadar gitmekte.

Kripto para sektörü özellikle 2018 yılının ortalarından beri hem küresel çapta hem de direkt olarak Wall Street ekibinden ciddi bir beyin göçü aldı ve hala da almaya devam ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment