Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Haber Sitesi CoinDesk, BtcTurk’u Mercek Altına Aldı

Kripto para sektörünün en ünlü haber platformları arasında yer alan CoinDesk’te, geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin en büyük kripto para borsalarından birisi olanBtcTurk merkezli bir haber yer aldı. 

”Borsaların ayı piyasasını yendiği yerler’ başlığı ile çıkan haberde, BtcTurk CEO’su Özgür Güneri’nin açıklamaları ve Türkiye kripto para sektörü ile ilgili genel bilgilere yer verildi.

Haberde, Türk Lirası’nda yaşanan yüksek enflasyonun, Türk kripto para sektörünü hareketlendirdiği ifade edilirken; BtcTurk CEO’su Özgür Güneri’nin görüşlerine de yer verildi.

Güneri, yaptığı açıklamada enflasyonun Türkiye’de kripto paralara olan ilgiyi yavaş yavaş arttırdığını ifade ederken, şunları söyledi:

”Kullanıcılarımız konusunda, hiçbir zaman düşüş yaşamadık ancak elbette dönem dönem artış hızının azaldığı zamanlar oluyor. En kötü günlerde dahi, yeni kullanıcıları platforma ekleyebiliyoruz. Nisan ayında bazı günlerde, platformumuzda günlük ortalama 14 milyon dolarlık işlem hacmi oluyor.”

Güneri, bir başka örnekte de Ağustos ayında TL’nin dolar karşısında yüzde 20 kayıp yaşadığı günü verdi ve o dönem, BtcTurk’teki işlem hacimlerinin ikiye katlandığını belirtti. Bitcoin’in son derece güçlü bir para birimi olduğunu belirten BtcTurk CEO’su aynı zamanda lider kripto para birimini yeni nesil değer deposu olarak tanımladı.

Başarılı yönetici, son olarak TL’de ve Bitcoin’de yaşanan volalitenin de yeni trading fırsatları doğurduğunu ifade ederken, BtcTurk olarak aynı zamanda kurumsal yatırımcılar için geliştirilmiş BtcTurk Pro sisteminin de var olduğunu sözlerine ekledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment