Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dogecoin (DOGE), ABD Genelindeki Kripto Para ATM’lerinde Kullanıma Sunulmasının Ardından Yükselişe Geçti

Meme token piyasasının lideri Dogecoin (DOGE), Bitcoin of America tarafından ABD genelindeki kripto para ATM’lerinde kullanıma sunulmasının ardından %14’ün üzerinde yükseldi.

Bitcoin of America, 23 Mart tarihinde Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda Dogecoin’i ABD genelindeki kripto para ATM’lerinde kullanıma sunduğunu duyurdu.

Duyurunun ardından son 24 saatte %14‘ün üzerinde artış göstererek 0,121780 dolar seviyelerinden 0,139090 dolara kadar yükselen Dogecoin, yaşanan bu artış ile birlikte piyasa değeri sıralamasında Binance USD (BUSD) stablecoin’ini geride bırakarak 12. sıraya yükseldi. Şu anda 18 milyar dolar piyasa değerine sahip olan Dogecoin, yine de geçtiğimiz mayıs ayında kaydedilen 90 milyar doları aşan rekor piyasa değerinin oldukça uzağında bulunuyor.

312 eyalette 1800 kripto para ATM’sine sahip olan Bitcoin of America, geçtiğimiz eylül ayında önde gelen altcoin Ethereum (ETH) desteğini etkinleştirmişti. Şirket ayrıca müşterilerin Litecoin (LTC) alıp satmasına olanak tanıyor.

Dogecoin‘in kripto para ATM’lerine eklenmesinin, meme token’ın ana akım benimsenmesini arttırması bekleniyor.

Ayrıca bir kripto para ticareti uygulaması olan Voyager, çarşamba günü Dogecoin için destek ekleyerek müşterilerinin kripto para birimini gönderip almasına izin vermeye başladı.

CoinGecko verilerine göre son 7 günde %18,4 değer kazanan DOGE, haberin kaleme alındığı sıralarda 0,138369 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!