Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dogecoin (DOGE) Kurusu Elon Musk Hakkında Merak Edilen Sorulara Açıklık Getirdi

Dogecoin (DOGE) kurucusu ve geliştiricisi Billy Markus, milyarder Elon Musk ile arasındaki ilişkiye ve onunla birlikte Twitter’da çalışmak isteyip istemediği konusuna açıklık getirdi.

Billy Markus 17 Kasım tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden soru-cevap etkinliği düzenledi. Etkinlik kapsamında kendisine sorulan soruları cevaplayan Markus’un, DOGE’nin büyük destekçilerinden Elon Musk hakkındaki sorulara verdiği cevaplar dikkat çekti.

Markus, Elon Musk ile arasındaki ilişkiyi soran bir takipçisine Musk ile hiç yüz yüze tanışmadıklarını ama Musk’ın kendisine internette tolerans gösterdiğini söyledi. Öte yandan Twitter’da Elon Musk ile beraber çalışmak isteyip istemediği sorusuna ise kısaca şu anki işinden memnun olduğunu söyleyerek cevap verdi.

Kısa vadede ABD ekonomisi hakkında iyimser olmadığını belirten Markus, son zamanlarda üzerindeki baskı artan kripto para sektörü için ise kripto paraların birer araç olduğunu hangi amaca hizmet edeceğini kullanıcıların belirlediğini dolayısıyla kripto paraların iyi veya kötü olarak nitelendirilemeyeceğini ifade etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!