Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dogecoin Yaratıcısı Palmer, Dogecoin Topluluğunu Eleştirdi: ”İnsanları Deliliğin Bu Aşamasına İten Şey Ne?”

Kripto hayatına ilk olarak bir internet capsinden (meme) esinlenilerek, şaka olarak başlayan Dogecoin, özellikle geçtiğimiz Ağustos ayının sonları ve Eylül ayının başlarında, inanılmaz bir yükselme yakaladı ve bir çok taraftarın yanı sıra, aynı oranda eleştirmen de kazandı. Dogecoin’in fiyat artışının temel sebebi olarak, geçtiğimiz günlerde duyurulan ve daha sonra ilk testinin de başarılı olduğu belirtilen Dogethereum bir adım öne çıkmakta.

Yine de, Doge’nin arkasındaki yaratıcı Jackson Palmer, kripto para birimlerinin furyasına bir eleştiri olarak piyasaya sürdüğü Doge’nin popüler olmasından çok da memnun değil gibi duruyor. Palmer geçtiğimiz tarihlerde de Doge’ye yönelik eleştirilerde bulunmuştu ancak bu sefer olayı ”bir delilik” olarak tanımladı. ,

Jackson, 10 Eylül tarihinde bir Dogecoin topluluk üyesi tarafından atılan olumlu tweet’e, şu cevabı verdi:

”İnsanları deliliğin bu aşamasına iten şey ne? Bilginiz olsun diye söylüyorum, sıfır Dogecoin sahibi olmaya devam ediyorum.”


Tweet altına gelen bir soruda, kendisine Litecoin‘in yaratıcısı Charlie Lee‘nin de sahip olduğu LTC’leri sattığı ve bunu LTC’nin en üst seviyelere ulaştığı bir zamanda yaptığı iması yapılması üzerine, 2015 yılından beri ”ciddi oranda” hiç Dogecoin sahibi olmadığı yanıtını vererek olayın altını kesin bir şekilde çizmiş oldu. Palmer daha sonra tekrar gelen sorular üzerine, ”ciddi oranda” olarak belirttiği miktarın, 100 dolardan fazla olmadığını ve 2015 yılından beri 100 doların üzerinde hiç Doge sahibi olmadığını vurguladı.


 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment