Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Miami Dolphins’in Resmi Parası Litecoin Oldu

Amerikan futbolu takımlarından Miami Dolphins tarafından yayınlanan basın duyurusuna göre Litecoin artık kulübün resmi kripto parası oldu.

Miami Dolphins ve Litecoin kısa süre önce Aliant Payments adlı bir kripto para şirketiyle işbirliği yapmaya başladılar. Bu şirket kripto para ödemelerinin kolaylıkla aktarılmasını sağlıyor.

Miami Dolphins ve Litecoin arasındaki bu işbirliği ilk olarak yakın zamanda yapılması beklenen çekiliş sırasında hayata geçecek. Miami Dolphins taraftarları, toplanan paranın yarısının hayır kurumuna bağışlanacağı bu çekiliş sırasında Litecoin ve Bitcoin ile bilet alabilecekler. Ancak Litecoin ile Dolphins arasındaki ortaklık yalnızca bununla kısıtlı değil.

Yayınlanan basın duyurusuna göre Litecoin’i Miami Dolphins maçlarında da görmeye başlayacağız. Yine basın duyurusunda verilen bilgilere göre Miami Dolphins birkaç farklı reklam aracılığıyla Litecoin’in tanıtımını yapmayı planlıyor.

Litecoin’in kurucusu Charlie Lee bu ortaklığın Litecoin için son derece verimli olacağını, insanların bu gibi ortaklıklar sayesinde kripto paralar hakkında bilgi edinmeye başlayacaklarını düşünüyor:

“Kripto para kullanımı artmaya, kripto para sektörü günlük hayatın içine girmeye başlamışken bu ortaklıkla birlikte Dünya genelindeki milyonlarca insan Litecoin’i görmeye başlayacak. Bizce bu hem farkındalık yaratmak hem de insanları Litecoin ve kripto paralar hakkında bilgilendirmek için harika bir yol.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment