Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Winklevoss: “Yakında Google Coin Görebiliriz”

Tyler ve Cameron Winklevoss kardeşler yakın gelecekte Google’ın kendi dijital parasını geliştirmeye başlayabileceğini düşünüyorlar.

Kripto para borsalarından Gemini’nin yöneticiliğini üstlenen Winklevoss kardeşler kısa süre önce CNBC’ye bir röportaj verdiler. Bu röportaj sırasında kripto paraların genel durumlarını değerlendiren Winklevoss kardeşler, özellikle Facebook’un kendi dijital parası olan Libra hakkında konuştular.

Günümüzde pek çok regülatör Facebook’un bu projesine endişeyle yaklaşıyor ve Libra’nın çeşitli sorunlara yol açabileceğini düşünüyor. Kripto para sektöründeki yatırımcıların bir kısmı da bunun bir kripto para projesi olmadığını ve Libra’nın sektöre zarar verebileceğini düşünüyor. Winklevoss kardeşler ise Libra’ya biraz daha ılımlı yaklaşıyorlar.

Winklevoss kardeşler, ilerleyen zamanlarda Libra’yı Gemini aracılığıyla destekleyebileceklerini dahi söylüyorlar. Tabii bunun olabilmesi için öncelikle Libra’nın gerekli yasal izinleri almış olması gerekiyor. Kardeşlerin açıklamaları şu şekilde:

“Libra’yı dürüst bir şekilde değerlendireceğiz. Libra eğer gerçekten açık bir protokol haline gelirse bir gün Gemini’ye de getirebiliriz.”

Google Coin Konusu

İnternet’in en büyük şirketleri arasında Facebook, Amazon, Netflix ve Google gibi isimler geliyor. İnsanlar bu Büyük Dörtlü’ye zamanla FANG ismini takmaya başladılar.

Facebook’un dijital parası hakkında konuşan Winklevoss kardeşler daha sonra FANG hakkında da konuşmaya başladılar. Winklevoss kardeşler, bundan birkaç yıl sonra Amazon’un, Netflix’in ve Google’ın da kendi dijital paralarının olacağını düşünüyorlar:

“Bizim tahminimiz bundan iki yıl sonra her bir FANG şirketinin kendi dijital parasının olacağı yönünde.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment