Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Donal Trump’ın Kripto Para Yatırımlarına Dair Yeni Detay: 2,8 Milyon Dolarlık Ethereum’u Var!

Eski ABD Başkanı ve ünlü yatırımcı Donald Trump’ın milyonlarca dolar değerinde Ethereum’u (ETH) olduğu ortaya çıktı.

Donalp Trump bir Ethereum balinası olma yolunda ilerliyor. ABD’li resmi makamlar tarafından 15 Ağustos günü paylaşılan mali raporda, Trump’ın bir cüzdanında 1 ila 5 milyon dolar arasında binlerce Ethereum’u olduğu ortaya çıktı. Trump’ın, milyonlarca dolarlık satış ve telif ücreti elde eden iki ayrı NFT koleksiyonu olduğu belirtildi.

Sunulan mali raporda, Trump’ın Ethereum cüzdanında 2,8 milyon dolardan fazla Ethereum’u olduğu işaret edildi. Bununla birlikte Trump’ın NFT koleksiyonlarına bağlı lisans ücretlerinden 4,8 milyon doların üzerinde gelir elde ettiği vurgulandı. Ortaya çıkan toplam hesaba göre eski ABD başkanı kripto para ve NFT girişimlerinden 7,6 milyon dolar civarında bir kar sağladı.

Geçen hafta çıkan haberlerde ilk olarak Trump’ın  250 bin ile 500 bin dolar arasında değerinde Ethereum’u olduğu görülmüştü. Gelen son raporlarda, aradaki farkın oldukça fazla olması dikkat çekti.

Trump ABD Başkanlığı sonrasında 2022 Aralık ve 2023 Nisan aylarında iki NFT koleksiyonu yayınlamıştı. Her iki NFT koleksiyonu da Polygon (MATIC) ağında ve 99 dolarlık ücretle yayınlanmıştı. OpenSea verilerine göre ilk seri 26 milyon dolardan fazla işlem hacmi yarattı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!