Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Donanım Cüzdanları Amazon’un Çok Satanlar Listesinde

Kripto para donanım cüzdanı Ledger Nano S, Amazon’un bilgisayar ve aksesuarları bölümünde ilk 10’a girdi. Perakende devleri listesinde 8.numarada olan cüzdan, Amazon.com sitesinde $80 fiyatında.

Ledger, 133 ve 231 sıralamalarında gelen Trezor ve KeepKey gibi büyük rakipleri yendi.

Bu aracın, dijital para birimlerini ana akımda ileri götürebileceğini öne süren kullanıcı u/hunk_quark, Reddit sitesinde Çarşamba günü yapmış olduğu yorumuyla kripto para birimi topluluğunun dikkatini çekti.

Donanım cüzdanları, borsa hackleri ve diğer güvenlik tavizleri nedeniyle geçen sene büyük oranda bilinirliğini yaymış ve kullanıcılarını arttırmıştır.Kullanıcılara, hırsızlığa karşı diğer cüzdanlara göre üst düzey bir koruma sağlamakla beraber donanım seçenekleri ile dijital para kullanıcılarına Bitcoin’in geçtiği ya da Kasım ayına kadar yüz yüze geleceği Fork hakkındaki bilgilere kolayca erişimini sağlamakta.

Rakip olan Trezor’da Amazon üzerinden olmasa bile yüksek satışlar yaptı ve bu sene ürünleri resmi olmayan bir şekilde abartı fiyatlarla satılmasına rağmen birçok kez stokların tükendiği oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment