Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dünyaca Ünlü Analist: XRP Yerine Bitcoin, Bitcoin Cash, Monero ve Litecoin Sahibi Olmak İsterdim

Dünyaca ünlü analist ve trader olan Peter Brandt, geçtiğimiz günlerde yayınladığı bir gönderisinde XRP yerine Bitcoin, Bitcoin Cash, Monero ve Litecoin sahibi olmayı tercih edeceğini vurguladı.

”XRP – manipülatörler başarılı bir şekilde kritik destek seviyesini savundular. Ancak elimdeki dolarımla (XRP yerine) BTC, BCH ve XMR almayı tercih ederdim ancak LTC büyük piyasa hacmine sahip kripto paralar arasında gerçek kazanan gibi gözükmekte.”

Brandt’ın teknik analizi içerisinde XRP’nin devasa bir alçalan üçgen içerisinde sıkıştığı görülmekte ki bu genel olarak kötümser bir sonuç doğuran bir grafik olarak biliniyor. Alçalan üçgen formasyonları genel olarak bir kripto para biriminin zirveye ulaşmasından sonra meydana çıkıyor.

Basın saatine göre toplam piyasa hacmine göre en büyük kripto para birimi olan XRP, Bitcoin de dahil bütün kripto para birimleri yükseliş yaşarken ilginç bir şekilde düşüş yaşamakta ve %0.79’luk zarar ile 0.34 dolara kadar geriledi. Bitcoin’in 2 Nisan tarihinde yükselişe geçmesi ve 5.200 dolara kadar çıkması sonrası hafif bir ivme yakalayan XRP, yeşil gözükmesine rağmen ne Bitcoin, ne de Litecoin, Ethereum veya Bitcoin Cash kadar yükseliş elde edemedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment