Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dünyanın En Büyük Borsalarından Coinbase Yeni Ofis Açıyor, Bu Seferki Rota İrlanda

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından olan ABD merkezli Coinbase, yeni bir ofis açmayı planlıyor. Şirketin bu seferki rotası İrlanda.

Coinbase Büyümeye Devam Ediyor

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından olan San Francisco merkezli Coinbase, İrlanda’da devlet sponsorluğunda kurulmuş olan IDA Ireland ile bir araya gelerek yerel piyasayı araştırmaya başladı.

Yerel haber kaynaklarına göre şirket yeni ofisini Dublin’de açacak ve ofis ekibini oluşturmaya başladı bile. Coinbase’in şu ana dek özellikle müşteri destek birimini analiz edebilecek, yasal uyumlulukları kontrol edebilecek ve ofisi yönetebilecek kişiler aradığı belirtiliyor.

Dünya genelinde 20 milyondan fazla kullanıcıya hitap eden Coinbase’in platformunda şu ana dek 150 milyar dolardan daha fazla işlem gerçekleşti. 8 milyar dolar gibi bir değere sahip olan şirket Andreessen Horowitz, DFJ Ventures ve Y Combinator gibi yatırımcılar tarafından da destekleniyor.

Coinbase’in Coinbase Ireland Limited adlı bir alt şirket oluşturduğunu, bu alt şirketin dört yöneticisinden üçünün ABD’deki ana ofis yöneticilerinden olduğu belirtiliyor. Ekibin dördüncü ismi ise şirketin şu anda İngiltere’deki operasyonları yürüten Zeeshan Feroz.

The Journal‘a göre şirket İrlanda’ya yayılma planları hakkında henüz resmi bir açıklama yapmış değil. Ayrıca IDA Ireland da konuyla ilgili sorulara yanıt vermeyi reddediyor.

2012 yılında kurulan ve şu anda kripto para sektörünün en önde gelen şirketlerinden olan Coinbase, zaman ilerledikçe daha da büyümeye devam ediyor. Kripto para şirketlerinin Dünya’nın dört bir yanına yayılmaları şüphesiz ki sektörü genel olarak olumlu etkiliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment