Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dünyanın En Büyük Hacker Topluğundan Terra CEO’su Do Kwon’a: Detayları Ortaya Çıkaracağız

Kripto para piyasasının en büyük olaylarından biri olan Terra çöküşü, birçok yatırımcıda büyük zararlar yaşattı. Dünyanın en büyük hacker topluluğu Anonymous, konuyla alakalı bir Youtube videosu yayınladı.

Youtube’da yayınlanan videoda Anonymous, LUNA ve UST ile ilgili tüm detayları ortaya çıkarma niyetinde olduklarını ve Terra CEO’su Do Kwon’un adalete teslim edileceğini söyledi. Ayrıca hacker grubu, Do Kwon’un Terra çöküşü haricinde birçok suç işlediğine inandığını belirtti.

Anonymous, bugüne kadar birçok projenin ve işletmenin battığını belirtirken Terra çöküşünün “kötü niyetli” olduğunu söyledi. Grup yayınladığı videoda şu ifadelere yer verdi:

Do Kwon, verdiğin hasarı telafi edebilmek için yapılabilecek hiçbir şey yok. Yapılabilecek tek bir şey var o da adalete teslim edilmeni sağlamak.

Grup, Do Kwon’un Terra projesinden 80 milyon dolar kazandığını iddia etti.

288 bin takipçisi bulunan hacker grubunun Do Kwon için çektiği video yazım esnasına kadar olan süreçte 45 bin kişi tarafından izlendi.

Dünya çapında çok fazla insanın zarara uğradığı Terra çöküşü, birçok ülke ve yetkili kurumu harekete geçirdi. Güney Kore’nin Terra’ya açmış olduğu olan soruşturma devam ederken geçtiğimiz hafta Kuzey Kaliforniya’daki ABD Bölge Mahkemesinde Terraform Labs’e dava açılmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!