Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dünyanın En Büyük Sinema Zinciri AMC, Ödemelerde Shiba Inu (SHIB) ve Dogecoin (DOGE) Kabul Edecek

Dünyanın en büyük sinema zinciri AMC Entertainment, mart ayından itibaren kripto ödeme sağlayıcı BitPay aracılığıyla popüler meme kripto para birimleri Shiba Inu (SHIB) ve Dogecoin (DOGE) ile çevrim içi ödemeleri kabul edecek

AMC CEO’su Adam Aron28 Şubat tarihinde Twitter üzerinden yaptığı açıklamada 19 Mart tarihine kadar web sitesinde ve 16 Nisan tarihine kadar da mobil uygulamada çevrim içi ödemeler için BitPay‘in kullanıma sunulacağını söyledi. Müşteriler, BitPay’in ödeme seçeneklerinin arasına eklenmesiyle birlikte çevrim içi alışverişlerinde artık Dogecoin ve Shiba Inu ile ödeme yapabilecekler.

Şirket kasım ayında çevrim içi ödemelerde bitcoin (BTC), ethereum (ETH), bitcoin cash (BCH) ve litecoin (LTC) kabul etmeye başlamıştı. CEO Aron, kabul edecekleri bir sonraki kripto paranın DOGE olacağını ve DOGE’u ödeme seçenekleri arasına eklemek için gerekli entegrasyonun “2022’nin ilk çeyreğinde” sağlanmış olabileceğini söylemişti.

CEO ayrıca Twitter hesabından SHIB ile ödeme alma konusunda bir anket yapmıştı. 150.000’den fazla oyun kullanıldığı ankette katılımcıların büyük kısmı SHIB’in de ödeme seçeneklerinin arasına eklemesi fikrini desteklemişti. CEO, anketin ardından kripto topluluğuna DOGE ve SHIB ödemelerini kabul edeceğine dair söz vermişti.

Dünyanın en büyük sinema zinciri olan AMC’nin dünya çapında yaklaşık 950 sinema salonu ve 10.500 ekranı bulunuyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!